Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 140g318kcal26.6g0g23.8g0g
Porkkanaraaste 200g128g35kcal0.8g6.8g0.3g3.2g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g7.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu86g108kcal9.4g0.3g7.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)97g83kcal1g3.4g6.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g54g212kcal15.8g1.1g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g217kcal6.4g44.2g0.8g2.2g
Tomaattimurska 155g46kcal0.9g8.2g0.3g3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g2168kcal123.2g132.8g122.8g18.4g
Valittu annoskoko773g1084kcal61.6g66.4g61.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna387g542kcal30.8g33.2g30.7g4.6g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260