Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)146g60kcal2g6.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Tomaattimurska (Euro shopper)117g35kcal1.2g4.7g0.5g0.2g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia73g110kcal12.4g0g6.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%58g93kcal1.6g1.6g8.8g0g
Makaroni, keitetty204g200kcal6.1g39.4g1.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1547g1543kcal89g110.8g75.6g6.4g
Valittu annoskoko774g772kcal44.5g55.4g37.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna387g386kcal22.3g27.7g18.9g1.6g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48404