Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g285g1083kcal20.2g143.4g46.2g5.1g
Raparperi 188g63kcal1.3g10.3g0.2g2.6g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g150g285kcal3.9g7.8g27g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g3656kcal71.6g460.4g164g15.4g
Valittu annoskoko774g1828kcal35.8g230.2g82g7.7g
Annoskoko puolitettuna387g914kcal17.9g115.1g41g3.9g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355