Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g599g122kcal3.6g22.7g1.8g8.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g45g6.7kcal0.4g0.9g0.1g0.6g
Rypsiöljy 21g185kcal0g0g20.9g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g714kcal13.2g61.6g46.2g21.8g
Valittu annoskoko774g357kcal6.6g30.8g23.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna387g179kcal3.3g15.4g11.6g5.5g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927