Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)150g1083kcal1.2g1.2g120.3g0g
Sokeri 211g854kcal0g210.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 241g825kcal24.5g168.4g2.9g8.4g
Kananmuna kuoreton 132g189kcal16.5g0.4g13.6g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 7.2g27kcal1.3g0.8g1.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g5993kcal89.2g767.2g277.8g21.2g
Valittu annoskoko774g2997kcal44.6g383.6g138.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna387g1498kcal22.3g191.8g69.5g5.3g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925