Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 179g615kcal18.3g125.4g2.2g6.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.9g0g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g118kcal0g28.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen241g80kcal8g11.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 83g104kcal9.1g0.2g7.5g0g
Voi 10g70kcal0.1g0g7.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g199kcal0g0g22.1g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g21g108kcal0.8g12.2g6.2g1.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Banaani, kuorittu 172g150kcal1.8g31.5g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g2964kcal77.2g438.8g93g21.2g
Valittu annoskoko774g1482kcal38.6g219.4g46.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna387g741kcal19.3g109.7g23.3g5.3g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394