Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147.1g2.5g7.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 90g638kcal0.7g0.4g71.8g0g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Sokeri54g219kcal0g53.8g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 216g65kcal6.2g7.8g0.2g0g
Puolukka 90g35kcal0.4g6.1g0.4g2.3g
Raparperi 72g24kcal0.5g4g0.1g1g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g3428kcal59.2g443.8g150g21.4g
Valittu annoskoko774g1714kcal29.6g221.9g75g10.7g
Annoskoko puolitettuna387g857kcal14.8g111g37.5g5.4g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068