Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g14.9g0g
Vadelma 298g122kcal3g12.2g2.4g11g
Vanilliinisokeri, teelusikka30g119kcal0g29.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe15g43kcal0.2g8.3g0g6g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 60g170kcal9.2g0.1g14.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 179g76kcal17.5g0.7g0.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g89g371kcal69.7g5.5g7.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)89g313kcal12.5g50g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g2688kcal224.2g212.6g93g34g
Valittu annoskoko774g1344kcal112.1g106.3g46.5g17g
Annoskoko puolitettuna387g672kcal56.1g53.2g23.3g8.5g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177