Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 225g735kcal22.9g149.1g2.5g7.5g
Maitorahka (Pirkka)225g148kcal26.9g9g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen180g59kcal5.9g8.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Basilika, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g90g278kcal23.3g1.8g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g2664kcal170.6g337.6g65.2g15g
Valittu annoskoko774g1332kcal85.3g168.8g32.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna387g666kcal42.7g84.4g16.3g3.8g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116206