Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 281g312kcal60.9g0g7.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 93g65kcal0.3g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Sieni tatti, hapero 34g9kcal0.6g1g0.2g0.6g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g49g68kcal13.3g0.5g1.5g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)110g38kcal1.1g7.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1203kcal158.8g50.2g24g12.4g
Valittu annoskoko774g601kcal79.4g25.1g12g6.2g
Annoskoko puolitettuna387g301kcal39.7g12.6g6g3.1g
Arvot/100g100g78kcal10.3g3.2g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263