KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi238g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g178g701kcal144.5g12.5g7.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 65g206kcal6.9g38.8g1.4g3.6g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g59g339kcal13.6g11.6g29.5g3.6g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 39g125kcal11.2g2.7g7.7g11.8g
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.3g0.4g13.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 32g284kcal0g0g32.1g0g
Hiiva, 50g24g15kcal3.1g0.3g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 7.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g3710kcal391.2g132.6g182.6g38g
Valittu annoskoko774g1855kcal195.6g66.3g91.3g19g
Annoskoko puolitettuna387g928kcal97.8g33.2g45.7g9.5g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533