Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia451g631kcal76.7g0g36.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)11g45kcal0.7g6.6g1.6g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g282g85kcal2.8g16.9g0.6g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g2060kcal160.4g47g137.4g0g
Valittu annoskoko774g1030kcal80.2g23.5g68.7g0g
Annoskoko puolitettuna387g515kcal40.1g11.8g34.4g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435