Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g248g322kcal39.7g0g18.4g0g
Maustekurkku113g19kcal0.8g3.4g0.1g2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka75g7.5kcal0.8g0.6g0.2g0.8g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g38g5.3kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 143g425kcal2.1g9.1g42.8g0.1g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1833kcal110.4g35g140.6g9.4g
Valittu annoskoko774g917kcal55.2g17.5g70.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna387g458kcal27.6g8.8g35.2g2.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780