Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 315g139kcal1.6g20.2g1.9g10.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g54g216kcal0g53.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.8g0.4g12.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 225g194kcal7g9.9g13.5g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g45g144kcal4.9g28.8g0.9g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g1723kcal56.6g225.6g57g31.6g
Valittu annoskoko774g862kcal28.3g112.8g28.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna387g431kcal14.2g56.4g14.3g7.9g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807