Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Perunajauho 1dl=70g19g63kcal0g15.4g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 56g19kcal1.7g2.8g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g256kcal1.5g2.3g26.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g94g61kcal10.3g3.9g0.3g0g
Marianne crush 150g56g242kcal0.7g48.5g4.7g1g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)160g136kcal0.5g32.7g0.2g3.4g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.3g3.4g39.5g0g
Ranskalaiset pastillit38g173kcal1.1g26.3g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1548g3517kcal62g415.2g174g10.6g
Valittu annoskoko774g1758kcal31g207.6g87g5.3g
Annoskoko puolitettuna387g879kcal15.5g103.8g43.5g2.7g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576