Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g63g456kcal0.6g0.6g50g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kaurahiutale 50g187kcal7.2g28.5g3.6g5g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Raparperi 144g48kcal1g7.9g0.1g2g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g156g63kcal0.8g11.6g0.9g3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 25g102kcal0g25g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g125g100kcal3.2g5g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1549g3140kcal60g387.4g140.2g25.6g
Valittu annoskoko774g1570kcal30g193.7g70.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna387g785kcal15g96.9g35.1g6.4g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000