Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3060g896kcal28.8g137.7g12.2g58.1g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1800g2520kcal378g0g126g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g338g1148kcal22.3g263.3g2g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1755g965kcal29.8g115.8g42.1g21.1g
Tilli, tuore 180g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Persilja 225g62kcal3.1g2.5g0.5g18g
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g13825kcal943.4g1065.6g639.4g210.4g
Valittu annoskoko7740g6913kcal471.7g532.8g319.7g105.2g
Annoskoko puolitettuna3870g3456kcal235.9g266.4g159.9g52.6g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045