Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2520g605kcal45.4g75.6g12.6g47.9g
Sipuli (kuorittu)1080g292kcal14g51.8g2.2g18.4g
Tilli, tuore 360g108kcal13.3g3.2g2.9g7.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1800g1530kcal25.2g79.2g126g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos180g1296kcal0.9g0.9g144g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g764g183kcal13.8g22.9g3.8g14.5g
Sipuli (kuorittu)328g88kcal4.3g15.7g0.7g5.6g
Tilli, tuore 109g33kcal4g1g0.9g2.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl545g464kcal7.6g24g38.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos55g395kcal0.3g0.3g43.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g9986kcal257.6g549.2g750.4g192.6g
Valittu annoskoko7740g4993kcal128.8g274.6g375.2g96.3g
Annoskoko puolitettuna3870g2496kcal64.4g137.3g187.6g48.2g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351