Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1529g4893kcal183.5g4.6g458.7g0g
Herkkusieni säilyke 2069g351kcal43.4g4.1g6.2g49.7g
Sipuli 495g150kcal6.2g23.7g1g8.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.4g0.7g7.9g0g
Punaviini 450g317kcal1.4g0.9g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g3148g10326kcal412.4g2036.9g59.8g220.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g32222kcal1294.6g4141.8g1067.2g557g
Valittu annoskoko7740g16111kcal647.3g2070.9g533.6g278.5g
Annoskoko puolitettuna3870g8056kcal323.7g1035.5g266.8g139.3g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981