Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g829g1897kcal91.1g140.8g132.6g0g
Vesi4503g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1171g702kcal17.6g152.2g1.2g10.5g
Lanttu 324g94kcal3.2g14.9g1g5.8g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala99g277kcal19.8g5g19.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g477g134kcal2.9g28.4g1g11.9g
Valio voi68g486kcal0.7g0.7g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g7327kcal277.6g710g420.2g65.6g
Valittu annoskoko7740g3663kcal138.8g355g210.1g32.8g
Annoskoko puolitettuna3870g1832kcal69.4g177.5g105.1g16.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484