Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2000g600kcal20g80g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g800g1360kcal20g48g120g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g800g1440kcal20g56g120g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g10089kcal172g673.8g690.2g33.2g
Valittu annoskoko7740g5044kcal86g336.9g345.1g16.6g
Annoskoko puolitettuna3870g2522kcal43g168.5g172.6g8.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391430