Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka600g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g540g162kcal8.1g27g2.2g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g2220kcal117g328.8g21.2g158.4g
Valittu annoskoko7740g1110kcal58.5g164.4g10.6g79.2g
Annoskoko puolitettuna3870g555kcal29.3g82.2g5.3g39.6g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913