Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 899g681kcal16.8g138.6g1.8g9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 899g1227kcal24g218.6g20.5g31.6g
Fenkoli, annos 100g899g279kcal11.1g65.5g1.8g27.9g
Kasvisliemikuutio 99g301kcal9.4g13.3g23.2g1.6g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g450g539kcal14.4g20.2g44.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4495g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15480g6055kcal151.4g912.4g184.4g140.2g
Valittu annoskoko7740g3028kcal75.7g456.2g92.2g70.1g
Annoskoko puolitettuna3870g1514kcal37.9g228.1g46.1g35.1g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094