Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 432g3818kcal0g0g431.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6402g2279kcal10.2g455.2g5.8g128g
Kaurahiutale 512g1917kcal74.3g291.9g37.4g51.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g13g34kcal0.4g10.2g0.4g7g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 320g965kcal0.3g237.2g0g0g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15488g18542kcal170.4g2117g950.6g372.4g
Valittu annoskoko7744g9271kcal85.2g1058.5g475.3g186.2g
Annoskoko puolitettuna3872g4636kcal42.6g529.3g237.7g93.1g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918