Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Siirappi, tumma18g56kcal0g13g0g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.6g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai40g138kcal4.7g28g0.8g1.2g
Oivariini, 60 (100g)38g207kcal0.4g0.4g22.6g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.6g0g0g0g
Flora vispi 20%125g276kcal3.8g6.3g25.1g0g
Flora Vanilla 12%125g238kcal5.6g20.1g15g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g151g406kcal12g18.1g30.1g0g
Puolukka 151g58kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1551g3661kcal73.6g329.2g218g10.2g
Valittu annoskoko775g1831kcal36.8g164.6g109g5.1g
Annoskoko puolitettuna388g915kcal18.4g82.3g54.5g2.6g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137