Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g250g60kcal4.5g7.5g1.2g4.7g
Sipulikuutiot rainbow250g25kcal3.7g3.7g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)25g158kcal0g0g17.5g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki250g375kcal2.5g15g32.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1235kcal21.4g52.4g102.4g12.8g
Valittu annoskoko775g618kcal10.7g26.2g51.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna388g309kcal5.4g13.1g25.6g3.2g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888