Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 250g89kcal0.4g17.8g0.2g5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 94g500kcal0.3g0.3g56.3g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Sokeri 106g432kcal0g106.3g0g0g
Maapähkinä 44g249kcal11.2g5.8g18.8g6.9g
Korppujauho 125g459kcal13.1g93.8g1.3g6.6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g13g43kcal1.5g7.5g0.4g1.5g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 31g11kcal1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g3894kcal81.6g474.4g175.4g40g
Valittu annoskoko775g1947kcal40.8g237.2g87.7g20g
Annoskoko puolitettuna388g974kcal20.4g118.6g43.9g10g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739