Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Herkkusieni 150g24kcal3.2g0.5g0.5g2.3g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g15g11kcal1.2g1.2g0.5g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g15g33kcal0g8.1g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g5g17kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee240g247kcal55.4g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g881kcal140.8g39.8g11.2g19g
Valittu annoskoko775g441kcal70.4g19.9g5.6g9.5g
Annoskoko puolitettuna388g220kcal35.2g10g2.8g4.8g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369