Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g167g253kcal33.3g0g13.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g417g146kcal6.7g28.7g0.4g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Sipuli, paistettu 17g17kcal0.2g0.8g1.4g0.3g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g910kcal83.6g70.2g31.8g15g
Valittu annoskoko775g455kcal41.8g35.1g15.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna388g228kcal20.9g17.6g8g3.8g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009