Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)300g417kcal33.3g1.2g31.2g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g7.5g29kcal0g7.3g0g0g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Mansikka 85g40kcal0.4g7.1g0.2g1.6g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g3178kcal86.6g376.6g140g12.2g
Valittu annoskoko775g1589kcal43.3g188.3g70g6.1g
Annoskoko puolitettuna388g795kcal21.7g94.2g35g3.1g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692