Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala125g300kcal13.7g55g2.5g15g
Tonnikala vedessä 288g300kcal64.5g0g4.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Polar 5% juusto125g213kcal38.7g0g6.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g50g55kcal9g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1812kcal254g126.2g30.2g35.2g
Valittu annoskoko775g906kcal127g63.1g15.1g17.6g
Annoskoko puolitettuna388g453kcal63.5g31.6g7.6g8.8g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391