Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino83g283kcal19.2g44.2g3.1g5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 167g230kcal31.3g0g11.7g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g83g58kcal2.7g10g0.6g2.6g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 292g110kcal11.1g14.9g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1550g1597kcal147g145.8g45.4g17.8g
Valittu annoskoko775g799kcal73.5g72.9g22.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna388g399kcal36.8g36.5g11.4g4.5g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381