SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g110g66kcal1.6g14.2g0.1g1g
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Purjosipuli 31g7kcal0.6g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g35g88kcal4.9g1.2g7g0g
Valkoviini, kuiva, 12%31g26kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1551g446kcal16g44.2g16g5.6g
Valittu annoskoko775g223kcal8g22.1g8g2.8g
Annoskoko puolitettuna388g112kcal4g11.1g4g1.4g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499