Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 3996g1114kcal90.7g115.9g8g87.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1598g5434kcal32g48g559.4g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g400g1479kcal95.9g0.4g123.9g0g
Oliiviöljy 360g3180kcal0g0g359.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1319g2136kcal334.9g1.3g88.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15504g27483kcal1107.8g345.8g2358.4g175.8g
Valittu annoskoko7752g13741kcal553.9g172.9g1179.2g87.9g
Annoskoko puolitettuna3876g6871kcal277g86.5g589.6g44g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096