Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Oliiviöljy 196g1733kcal0g0g196g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Herne 1400g965kcal70.8g131g5.6g43.4g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton140g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g1050g2940kcal168g10.5g241.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15512g22023kcal572g532.8g1890.4g141g
Valittu annoskoko7756g11011kcal286g266.4g945.2g70.5g
Annoskoko puolitettuna3878g5506kcal143g133.2g472.6g35.3g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327