Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g425g1425kcal51g280.7g10.2g34.9g
Grahamjauho 26g85kcal2.7g15.8g0.6g2.6g
Siirappi 19g57kcal0g14g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 19g61kcal5.5g1.3g3.8g5.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 15g102kcal4.1g1g8.8g1.9g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Vesi236g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 24g18kcal3.1g0.3g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g3705kcal132.8g626.2g70.6g93.6g
Valittu annoskoko776g1852kcal66.4g313.1g35.3g46.8g
Annoskoko puolitettuna388g926kcal33.2g156.6g17.7g23.4g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010