Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g97g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 11g60kcal0g0.1g6.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Kanaliemi rainbow 1 L375g187kcal15g3.7g15g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)75g45kcal0.7g3.4g3g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g5.6g4.9kcal0.1g1.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.5kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kanaliemi rainbow 1 L63g32kcal2.5g0.6g2.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g7.6kcal0.1g0.6g0.5g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g840kcal47.4g40.2g58.4g11.2g
Valittu annoskoko776g420kcal23.7g20.1g29.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna388g210kcal11.9g10.1g14.6g2.8g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563