Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 113g361kcal30.1g0g27g0g
Vesi422g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.7g2.1g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g211g106kcal3g23.2g0.4g2.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g59kcal4g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1553g1103kcal75.8g47.8g68.2g5.4g
Valittu annoskoko776g551kcal37.9g23.9g34.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna388g276kcal19g12g17.1g1.4g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901