Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä141g58kcal2g11.4g0.4g4.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g225g45kcal2.5g8.1g0.5g0g
Bratwursti (Pirkka)281g816kcal36.6g3.7g75.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1552g1911kcal84.8g58.2g154.6g13.2g
Valittu annoskoko776g955kcal42.4g29.1g77.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna388g478kcal21.2g14.6g38.7g3.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991