Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus6400g4480kcal1024g0g19.2g0g
Rypsiöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g480g2477kcal24g33.6g249.6g0g
Valkoviini kuiva 800g548kcal2.5g4.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g16425kcal2101g76.8g697.6g0g
Valittu annoskoko7760g8213kcal1050.5g38.4g348.8g0g
Annoskoko puolitettuna3880g4106kcal525.3g19.2g174.4g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100972