Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 3280g4548kcal410g9.8g321.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4000g2240kcal340g200g8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g272g1632kcal57.1g18g146.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka80g319kcal0g79.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe128g492kcal3.7g119.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g18462kcal1621.6g852.4g952.6g0g
Valittu annoskoko7760g9231kcal810.8g426.2g476.3g0g
Annoskoko puolitettuna3880g4616kcal405.4g213.1g238.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856