Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g4253g14249kcal510.4g2807.2g102.1g348.8g
Grahamjauho 260g852kcal27.4g157.8g5.7g25.7g
Siirappi 189g570kcal0.2g140.1g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 189g611kcal54.8g13.2g37.8g57.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 151g1020kcal40.7g10.4g87.7g18.6g
Rypsiöljy 118g1045kcal0g0g118.1g0g
Vesi2363g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 236g176kcal31g2.6g0.9g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g37045kcal1329g6262.6g704.6g934.4g
Valittu annoskoko7760g18523kcal664.5g3131.3g352.3g467.2g
Annoskoko puolitettuna3880g9261kcal332.3g1565.7g176.2g233.6g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010