Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1067g1770kcal202.6g0g106.6g0g
Keittojuurekset, apetit533g139kcal4.8g25.6g1.6g12.3g
Peruna, keskikokoinen 60g1067g640kcal16g138.6g1.1g9.6g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g333g933kcal63.3g0.1g73.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g40g30kcal3g3.8g0.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vesi3999g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha79g131kcal14.9g0g7.9g0g
Keittojuurekset, apetit39g10kcal0.4g1.9g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g69kcal4.7g0g5.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.9g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi295g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g7812kcal632g382.4g407.8g52.8g
Valittu annoskoko7760g3906kcal316g191.2g203.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna3880g1953kcal158g95.6g102g13.2g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250