Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2499g425kcal10g62.5g15g17.5g
Purjosipuli 1325g303kcal24g31.8g2.6g27.8g
Paprika keltainen 500g151kcal4.7g25.5g1g10g
Tomaatti 1250g285kcal7g43.1g3.7g17.5g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.7g6.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g110g236kcal15.2g23.6g9.1g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 202g1790kcal0g0g202.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g6582kcal131.6g409g469g158.4g
Valittu annoskoko7760g3291kcal65.8g204.5g234.5g79.2g
Annoskoko puolitettuna3880g1646kcal32.9g102.3g117.3g39.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665