Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 4000g1115kcal90.8g116g8g88g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1600g5440kcal32g48g560g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g400g1480kcal96g0.4g124g0g
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1320g2138kcal335.3g1.3g88.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15520g27511kcal1109g346g2360.8g176g
Valittu annoskoko7760g13755kcal554.5g173g1180.4g88g
Annoskoko puolitettuna3880g6878kcal277.3g86.5g590.2g44g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096