Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Oltermanni, perinteinen30g108kcal7.5g0g8.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g135g811kcal28.4g8.9g73g0g
Rahka, valio30g20kcal3g1.3g0.1g0g
Keräkaali, 100g300g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Hunaja 12g40kcal0.1g9.7g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g1.5g0.2kcal0g0g0g1.3g
Kananmuna, keitetty 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Joulukinkku, rasva poistettu105g181kcal31.2g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g3140kcal166.8g69.6g237.8g17.6g
Valittu annoskoko777g1570kcal83.4g34.8g118.9g8.8g
Annoskoko puolitettuna388g785kcal41.7g17.4g59.5g4.4g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436