Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 91g314kcal9.3g64g1.1g3.2g
Margariini 60%, keskiarvo 70g375kcal0.2g0.2g42.2g0g
Juusto, keskiarvo 141g492kcal35.2g0.4g39g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 141g48kcal4.3g6.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 116g166kcal14.5g0.3g11.9g0g
Tonnikala öljyssä 106g200kcal28.6g0g9.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 113g116kcal3.9g20.3g1.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g3419kcal192g184.2g210g13g
Valittu annoskoko777g1710kcal96g92.1g105g6.5g
Annoskoko puolitettuna389g855kcal48g46.1g52.5g3.3g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453