Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 91g369kcal0g90.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g312kcal9.3g63.7g1.1g3.2g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Mustikka metsä- 245g108kcal1.2g15.7g1.5g8.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki175g98kcal14.9g8.7g0.3g0g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g16g2g2.8g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g3226kcal79.6g391.8g137.6g28.2g
Valittu annoskoko777g1613kcal39.8g195.9g68.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna389g807kcal19.9g98g34.4g7.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271