Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 350g163kcal1.7g29.4g0.7g6.6g
Raparperi 250g84kcal1.7g13.7g0.2g3.5g
Sokeri 43g173kcal0g42.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.9g0g0.1g
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)38g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1555g2094kcal25.6g308.8g68.8g32g
Valittu annoskoko778g1047kcal12.8g154.4g34.4g16g
Annoskoko puolitettuna389g524kcal6.4g77.2g17.2g8g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191