Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 250g305kcal53.2g0g10g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g72g11kcal1.4g1.2g0.1g0g
Paprika punainen 47g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)141g56kcal3g9.6g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.3g16kcal0.8g0.8g1.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g19g169kcal0g0g18.8g0g
Riisi, keitetty, suolaa 225g309kcal5.5g68.1g0.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1555g1768kcal129g165.2g62.8g6.6g
Valittu annoskoko778g884kcal64.5g82.6g31.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna389g442kcal32.3g41.3g15.7g1.7g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88853